Τετάρτη, Νοεμβρίου 12, 2008

4ο Ετήσιο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος και Ποίησης (Λογοτεχνική Ομάδα « Ιδεόπνοον » & το « Περιοδικό Πνοές Λόγου και Τέχνης )

4ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός
Η Λογοτεχνική Ομάδα « Ιδεόπνοον » & το « Περιοδικό Πνοές Λόγου και Τέχνης » διοργανώνουν τον: 4ο Ετήσιο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος και Ποίησης, με ελεύθερο θέμα.
4ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Λογοτεχνική Ομάδα « Ιδεόπνοον » & το « Περιοδικό Πνοές Λόγου και Τέχνης » διοργανώνουν τον: 4ο Ετήσιο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος και Ποίησης με ελεύθερο θέμα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα κείμενά τους, τα οποία για το μεν διήγημα δε θα υπερβαίνουν τις τρεις σελίδες, για τη δε ποίηση, τους τριάντα στίχους, με ψευδώνυμο, σε τρία (3) αντίτυπα τα οποία δεν επιστρέφονται, με απλή ταχυδρομική επιστολή (συστημένα θα αποκλείονται). Έξω από το φάκελο να ορίζεται η κατηγορία (πεζό ή ποίηση). Τα πλήρη στοιχεία των ενδιαφερομένων να εσωκλείονται σε δεύτερο φάκελο (κλειστό, διαφορετικά αποκλείονται), έξω από τον οποίο θα αναγράφεται το ψευδώνυμο.
Τα κείμενα πρέπει να είναι ανέκδοτα, να μην έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν με οποιονδήποτε τρόπο και να είναι γραμμένα με γραφομηχανή ή Η/Υ. Μόνο ένα έργο μπορεί να υποβληθεί από τους ενδιαφερόμενους για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες. Κάθε έργο να είναι τυπωμένο στη μια πλευρά της σελίδας.
Ως τελευταία ημερομηνία συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται η 30η Νοεμβρίου 2008 . Ημερομηνία αποστολής θα θεωρείται αυτή που αναγράφεται στην ταχυδρομική σφραγίδα του φακέλου.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009, στις 7:30μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δ. Πετρούπολης, Μπουμπουλίνας 59 και Αθ. Διάκου.

Αποστολή κειμένων προς: Λογοτεχνική Ομάδα «Ιδεόπνοον», υπόψη κας Αρετής Γκιωνάκη (υπ. Λογοτεχνικής Ομάδας Ιδεόπνοον) Post-Restant , Ταχυδρομείο Πετρούπολης , 132 31 , με την ένδειξη: «4ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Διηγήματος & Ποίησης».

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948160002 Email: ideopnoon@gmail.com, pnoeslogou@gmail.com, pnoeslogou@in.gr

Σελίδα με χρήσιμες πληροφορίες για το διαγωνισμό: http://logotexniar.blogspot.com/

Κριτική επιτροπή για το διαγωνισμό:
Αργυρίου Θανάσης, Γκιωνάκη Αρετή, Δεληγιάννης Νίκος, Ρισσάκη Κλεοπάτρα, Σιούτη Έλενα, Ζαχαρίας Στουφής.

http://www.lexima.gr/lxm/read-1440.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: