Κυριακή, Οκτωβρίου 18, 2009

Έλα να γράψουμε 1 σοκολατένια Κυριακάτικη ιστορία αγάπης!



Όλο τον Οκτώβριο, μέσα από το blog "http://www.loveinaction.gr" μπορούν όλοι να στείλουν τη δική τους ιστορία αγάπης. Η ιστορία που θα επιλεχθεί, θα μετατραπεί σε σενάριο από τον γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο Γιώργο Καπουτζίδη και θα αποτελέσει τη νέα interactive ταινία της Lacta που θα προβάλλεται στο διαδίκτυο!

Το ενδιαφέρον όμως παραμένει αμείωτο σε όλα τα στάδια του "Love in Action", καθώς οι επισκέπτες του site θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Έτσι οι εγγεγραμένοι χρήστες, θα μπορούν να ψηφίσουν τους ηθοποιούς που θα γίνουν οι πρωταγωνιστές της ταινίας, τα μέρη όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα, τα ονόματα των πρωταγωνιστών και πολλά άλλα!

Παράλληλα με όλα αυτά, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγωγής σε πραγματικό χρόνο με ανανεωμένα videos και φωτογραφίες από όλα τα στάδια δημιουργίας της ταινίας καθώς και να ανεβάζουν τα σχόλιά τους στο blog! Επίσης, όποιος το επιθυμεί θα μπορεί να λαμβάνει συνεχή ενημέρωση μέσω του twitter, να γίνει fan στη σχετική σελίδα στο facebook, καθώς επίσης να παραβρεθεί στα γυρίσματα της ταινίας!

Όλοι όσοι συμμετέχουν σε κάποιο από τα στάδια παραγωγής του ‘Love in Action’, στις 14 Φεβρουαρίου 2010, ημέρα της επίσημης πρεμιέρας της ταινίας στο διαδίκτυο, θα δουν τα ονόματά τους στους τίτλους τέλους μαζί με όλους τους συντελεστές της ταινίας!

Κάποιες ιστορίες αγάπης, αξίζει να τις δουν περισσότεροι. Γι’ αυτό μια θα την κάνουμε ταινία.

Στείλε και εσύ τη δική σου ιστορία, τώρα!



Mμμμ... Νομίζω μου έπεσε ο ζάχαρος.... σοκολάτα κανείς; Μια σοκολατένια ιστορία αγάπης.... Μία.... Χμμ... Ας γράψουμε μία και πού ξέρεις; Μπορεί να τη ζήσουμε κιόλας!

ΥΣ Θεία Ντόννα! Νομίζω ότι πρέπει να γράψεις.... Θα τους πάρεις τα σωβρ.. εε.. τις σοκολάτες ήθελα να πω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: