Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2009

πολυχώρος τέχνης ΚΙΤΣ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ


Ο πολυχώρος τέχνης ΚΙΤΣ φιλοδοξώντας να γίνει τόπος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγωνία για τη συλλογική δημιουργία νέων εκφραστικών μέσων ανοίγει και επίσημα τις πόρτες των θεματικών του εργαστηρίων.
-Παιδικό εργαστηριο ζωγραφικής Σάββατο 12...-2υπεύθυνος εργαστηρίου Romain Chauvetμηνιαίο κόστος συμμετοχής 45 € το άτομο και αρχική συνδρομή για την κάλυψη των υλικών που προσφέρει το εργαστήρι κατα τη διαρκεια του χρόνου 20 €.
-Εργαστήριο ζωγραφικής για ενήλικεςΣάββατο 15.00-18.00υπέυθυνη εργαστηρίου Στέλλα Ματάλαμηνιαίο κόστος συμμετοχής 45 € το άτομο και αρχική συνδρομή για την κάλυψη των υλικών που προσφέρει το εργαστήρι κατα τη διαρκεια του χρόνου 20 €.
-Εργαστήριο αξεσουάρ Σάββατο 16.00-18.00υπέυθυνη εργαστηρίου Soraia Gomes Anastacioμηνιαίο κόστος συμμετοχής 40 € το άτομο και αρχική συνδρομή για την κάλυψη των υλικών που προσφέρει το εργαστήρι κατα τη διαρκεια του χρόνου 10 €.
-Πειραματικό εργαστήριο πλαστικών τεχνώνΣάββατο 18.00-21.00υπέυθυνος εργαστηρίου Βασίλης Θαλασσινόςμηνιαίο κόστος συμμετοχής 40 € το άτομο και αρχική συνδρομή για την κάλυψη των υλικών που προσφέρει το εργαστήρι κατα τη διαρκεια του χρόνου 10 €.
-Εργαστήριο λόγου και τέχνηςΠαρασκευή 21.00-23.00υπεύθυνος εργαστηρίου Λουκάς Μητσάκηςμηνιαίο κόστος συμμετοχής 20 € το άτομο
-Δυναμικές τεχνικές σκοτεινού θαλάμουΤετάρτη 18.00-20.00Υπεύθυνος εργαστηρίου Γιάννης Λαζάρου μηνιαίο κόστος συμμετοχής 45 € το άτομο και αρχική συνδρομή για την κάλυψη των υλικών που προσφέρει το εργαστήρι κατα τη διαρκεια του χρόνου 20 €. Με τη συμμετοχή σε κάποιο από τα θεματικά εργαστήρια προσφέρεται και η ελευθερη χρήση των χώρων εργασίας και εκτός του χρόνου παρακολούθησης της κάθε συνεδρίας. 

http://kitschartstore.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: